+4793489799
Velg en side

NYHETER

Her kan du se nyheter og prosjekter vi nylig har utført.

FRA RÅTOMT TIL NØKKELFERDIG HUS – TØNSBERG

Vi er totalentreprenør og tar hele prosjektet fra råtomt til nøkkelferdig hus. Her kan du se bilder fra ett av våre siste prosjekter. Huset er nå ferdigstilt og du kan la deg inspirere av vakkert høykvalitets resultat.

Byggebransjens våtromsnorm

FRA RÅTOMT TIL NØKKELFERDIG HUS – ÅSGÅRDSTRAND

Vi er totalentreprenør og tar hele prosjektet fra råtomt til nøkkelferdig hus. Her kan du se bilder fra ett av våre siste prosjekter. Huset er nå ferdigstilt og du kan la deg inspisere av vakkert resultat – bildene fra ferdig kommer snart.

Grunnarbeid

Vi har ny logo og profil! 

Vi har beholdt fargene våre så vi fortsatt kjenne oss igjen. 

Vi har mye utstyr, biler, gravemaskiner og mye som skal bytte klær, dette vil foregå jevnt og trutt fremover. 

 

 

Lysell Entreprnør tilbyr Larvikittblokka. Dette er ett bunnsolid produkt som står til evig tid, og har ett bredt bruksområde. Norges sikreste forstøtningsmur.

Larvikittblokka kan benyttes til sjøprosjekter som molo, brygge, kaifront og kaianlegg. På land er blokkene brukt som støttemur ved prosjekter innen vei, bane og i parkanlegg som amfi. Blokkene kan også brukes til flom sikring, plastring og terrorsikring. Larvikittblokka er også brukt i hager som kantstein, hage-mur og grunnmur. Du kan lese mer om larvikittblokka her, og ta kontakt med oss – vi bygger for deg. 

 

Velkommen

Ukedager

07:00 -15:30

Helg

Stengt

Kontakt

Addresse

Wirgenes vei 13, 3157 Barkåker