Kvalitet og
       punktlighet

Lysell Entreprenør er selskapet som alltid finner en løsning, uansett utfordring. Våre 10 ansatte er håndplukkede og felles for alle er at de har et enormt fokus, og er like opptatte av å tilegne seg mer kunnskap, som å tenke nytt.

Lysell Entreprenør har solid erfaring med å assistere kunder gjennom idéer, råd og individuelt tilpassende løsninger, enten du ønsker nybygg eller rehabilitering. Våre kunder får kun én kontakt å forholde seg til, og kan trygt overlate koordinering av byggeplassen til oss. Vi har god kontroll, og er like nøye med detaljene mot slutten av prosjektet som ved starten. Samtidig har vi utarbeidet gode rutiner og systemer som vil fange opp eventuelle feil. Det er heller ikke tilfeldig at vi er et lite og kompakt team; det gjør oss effektive og forenkler kommunikasjonen slik at alt blir gjennomført etter dine ønsker. Samtidig har vi tett kontakt med alle våre samarbeidspartnere. Uansett hva ditt budsjett er, bygger vi i solid og varig kvalitet.

Ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Vi bygger alt fra funkishus til håndlagde rekkverk. Ønsker du noe utenom det vanlige, bygger vi det med stor entusiasme og glede.

Vår allsidighet bygger dine drømmer.